Stäng

Manikyr & hudvård

SHELLACK CND (MANIKYR)

Ett lack för dig som vill behålla känslan av nymålade naglar under två veckors tid! Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, som stärker dina egna naglar och håller i ca 14 dagar. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. En annan fördel är att det torkar direkt och du kan till exempel direkt stoppa ner handen i väskan och plocka upp din plånbok utan att det blir en enda skrapa på naglarna.

Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta och lackning med Shellack. Kom med olackade naglar till behandlingen.
50 min/595kr

TILLÄGG I SHELLACK

Efter lackning av Shellack peelas händerna och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas dom i värmande paraffinbad som får verka en stund.
20min / 250kr

ENBART BORTTAGNING AV SHELLACK

Borttagning av lack samt polering och nagelolja.
25 min/425kr

MANIKYR

Dina naglar filas och mjukas sedan upp i handbad. Nagelbanden görs snygga och naglarna poleras/buffas. Därefter handmassage och lackning om så önskas.
(Vid fransk manikyr tillkommer 10 min á 75:-)
45 min/550kr

SPA MANIKYR

Naglarna filas och nagelbanden görs snygga. Händerna peelas och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas dom i värmande paraffinbad som får verka en stund.
1 tim 10 min/695 kr

LÄTT MANIKYR

Naglarna filas, handbad, snabb genomgång av nagelband samt handmassage.
25 min/425 kr

PS. Oavsett vilken manikyr du väljer skulle vi uppskatta om telefoner ej närvaras under behandlingen.
Hälsningar personalen

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
CheckFraktfritt över 500 kr
CheckAuktoriserad återförsäljare